Joana Rebelo
Videojournalist en nieuwsanker - Bron: De Gazet van Antwerpen en ATV, 5 augustus 2024 -
Jan Bosteels
Journalist - Bron: De Standaard, 25 mei 2024 -
Florianne Thys
Bladmanager van vakbladen Chocolaterie, Délicatesse en Argus, Redacteur - Bron: Vakblad Chocolaterie, 20 april 2023 -
Annelin Marien
Journalist - Bron: Het Laatse Nieuws regio Antwerpen, 30 januari 2023 -
Als oprichtster van het eerste veganistische ijssalon in de Benelux rijgt Hilde Gos (54) de uren aan elkaar, en rijk wordt ze er niet van. "Mijn omzet valt lager uit dan gepland door mijn opstart tijdens de pandemie, maar ik doe dit zo ontzettend graag."
Thomas Rosseel
Journalist - Bron: Het Laatste Nieuws, 2 juli 2022 -
Genieten van een lekker ijsje als je geen zuivelproducten of andere dierlijke ingrediënten wilt of kunt eten: tot voor
kort was het niet zo evident. Maar nu de veganistische trend niet meer is weg te denken, duiken er steeds meer leuke, nieuwe zaken op die zich specialiseren in plantaardige voeding, inclusief ijs! Dat bewijst Hilde Gos, eigenaar van IceLab in Antwerpen, the place to be voor wie een volledig plantaardig ijsje wil. Ze startte haar zaak in volle coronatijden en kon al van dag één op enthousiaste klanten rekenen. Debic Culinair Adviseur Bruno Van Vaerenbergh ging bij haar langs.
Bruno Van Vaerenbergh
Debic Culinair Adviseur - Bron: Debic Vegan brochure, 22 januari 2022 -